webastera_massage3.jpg

Терапии

Тайната на Клеопатра - 70 мин. - 69 лв.

Доставете си несравнимо удоволствие с тази древна рецепта за красота от египедската кралица Клеопатра. Включва: хидратираща вана с мляко и релаксиращ масаж на цяло тяло с меден крем.


Мохито - 70 мин. - 69 лв.

Силно освежаваща и енергизираща терапия, подходяща за след парти. Започва с хидромасажна вана с мента. Продължава с ексфолиране на тялото със специални ръкавици. Завършва с енергизиращ масаж с масло от лайм. Маслото от лайм действа стимулиращо и освежаващо, повдига настроението.


Силует - Histomer С30 - 60 мин. - 69 лв.

Терапия за бързо отслабване, ремоделиранe и третиране на целулита. Включва: почистващ нанасяне на активен серум, отслабващ масаж с антицелулитен и дрениращ крем на различните части на тялото.


Билков еликсир - 80 мин. - 85 лв.

Доставете си несравнима Еуфория с даровете на природата и лечебните свойства на мануалната терапия. Това е перфектната комбинация за здраве и красота. Започва с билков пилинг на цяло тяло. Продължава с масаж с ароматна свещ и натурални масла. Завършва с билков чай в релакс зоната.


Златно разкрасяване - 60 мин. - 80лв.

Златото ще се погрижи за енергийната обмяна на клетките Ви, предотвратява дехидратацията. Придава подмладяващо действие и блясък на кожата, прави я сияйна и невероятно гладка.


Нежност 60 мин - 78лв.

Въздейства на сетивата и настроението, терапията с релаксиращ, балансиращ и хармонизиращ ефект. Стимулира клетъчния метаболизъм – за уморена и подложена на стрес кожа.


Пилинг на цяло тяло по избор - 30 мин. - 35.00 лв.


Частичен пилинг за тяло по избор - 15 мин. - 18.00 лв.