AB_VK.jpg

Ежедневни СПА промоции

10% отстъпка за различни СПА терапии и процедури всеки ден

Понеделник: Козметични услуги за лице

Промо отстъпка -10%

Вторник: СПА терапия "Мохито"

Промо цена: 62,10 лв.

Сряда: СПА терапия "Нежност"

Промо цена: 62,40 лв.

Четвъртък: СПА терапия "Розова магия"

Промо цена: 63,20 лв.

Петък: СПА терапия „Тайна на Клеопатра“

Промо цена: 62,10 лв.

Събота: СПА терапия "Билков елексир"

Промо цена: 68,00 лв.

Неделя: СПА терапия "Лятно докосване"

Промо цена: 62,10 лв.